Penumpang Dari Cina Ini Menyimbah Air Panas Ke Atas Flight-Attendant Hanya Kerana…Anda Pasti Terkejut Mendengar Alasannya..

Setiap Flight-Attendant akan cuba memberi perkhidmatan yang terbaik semasa di atas pesawat. Mereka harus dihormati walaupun mereka hanya bekerja di sana dan harus dilayan sebagai manusia juga.

Walau bagaimanapun, sesetengah orang di atas kapal terbang mempunyai sikap yang agak pelik. Mereka akan melepaskan rasa marah ke atas Flight-Attendant yang bertugas tanpa sebarang alasan yang munasabah.

Dan kadang-kadang mereka yang selalu travel ini mempunyai sikap yang buruk mungkin kerana keletihan akibat perjalanan yang jauh dan melepaskannya dalam keadaan yang tidak baik.

Dikatakan bahawa terdapat seorang penumpang dari Cina telah menyimbah air yang sangat panas ke atas seorang pramugari yang bertugas. Penumpang yang lain tidak tahu kenapa tetapi dia berbuat begitu dan akibatnya pramugari tersebut menangis kerana rasa sakit yang teramat sangat.

Hanya kerana dikatakan pasangan beliau diletakkan pada tempat yang berbeza, penumpang tadi berasa terlalu marah dan melepaskan kemarahan beliau kepada pramugari tadi dengan menyimbah air yang panas ke atas badan pramugari itu. Krew yang menyedari insiden tersebut dengan segera membantunya dan menghentikan kekecohan itu.

Loading...

Penumpang yang lain sangat terkejut mengenai kejadian itu kerana mereka tidak menjangkakan bahawa wanita itu akan bertindak sedemikian hanya kerana dia dipisahkan dari teman lelakinya.

Pesawat yang sepatutnya pergi ke China terpaksa membuat belokan ke Lapangan Terbang Bangkok untuk memberi bantuan perubatan kepada pramugari tersebut.

Wanita dan pasangannya telah diarah untuk mengambil pesawat yang berbeza selepas kejadian itu. Pramugari yang terkena simbahan td kemudian telah membuat laporan kepada Pentadbiran Pelancongan Kebangsaan China dan pasangan tersebut telah menerima hukuman kerana kelakuan mereka. Dan juga kerana memberi imej buruk kepada semua warga Cina.

 

Sumber: KotakViral

Loading...
Shares